Recept
« Terug naar recepten
					
						Herfstsalade met rode kool
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Herfstsalade met rode kool
Tip: maak er een maaltijdsalade van door de zachte geitenkaas en kikkererwten doorheen te mengen. Of gerookte kipfilet reepjes.
            
            
					
									Recept van:
									else marie moest
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									sandra 170-70
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Herfstsalade met rode kool te bereiden
- Doe de prei in een vergiet en schenk er 2 liter kokend water over. Laat uitlekken.
 - rooster de noten in een koekenpan zondere olie of boter in 3min. Laat afkoelen op een bord.
 - Verwijder de harde kern van de rode kool en snij de kool in zo dun mogelijke reepjes. Meng met prei.
 - Klop een dressing van de olie, port, azijn, mosterd, rozemarijn en knoflook. Schep de dressing door de salade en bestrooi met de walnoten.
 
Tip: maak er een maaltijdsalade van door de zachte geitenkaas en kikkerwerwten doorheen te mengen. Of gerookte kipfilet reepjes.
                    