Recept
« Terug naar recepten
					
						Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers
Een heerlijk heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									12 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											11
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									soepreceptenvandaag.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers te bereiden
Was de asperges, schil ze en verwijder de harde uiteinden. Breng de schillen en de afsnijdsels met de bouillon aan de kook en laat 30 minuten trekken. Zeef de bouillon. Snijd de asperges in stukken van 2 centimeter en houd de aspergepunten apart. Snijd de meiknol brunoise. Breng de bouillon aan de kook en voeg de aspergepunten en de meiknolletjes toe tot ze ook beetgaar zijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
									 
                    





 
					
grietje56 zegt: