Recept
« Terug naar recepten
					
						Hartige super cake
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hartige super cake
Deze cake kan je warm als koud voorschotelen, zowel als hapje of als voorgerecht.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Warm
 - > Nagerechten - Koud
 - > Nagerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hartige super cake te bereiden
- Eieren loskloppen samen met de kruiden, gesmolten boter de uitgeperste look en olijfolie. Voeg de gezeefde bloem en bakpoeder toe. Roer alles goed onder elkaar. Sjalotjes fijn snijden, de tomaat halveren en in schijven snijden. Verwijder het vocht van de tonijn indien nodig de rucola iets fijner hakken. Neem een cakevorm smeer in met boter en bebloem deze vorm, vul deze met de helft van het beslag. Vervolgens de tomaat, tonijn, sjalot en rucola erover verdelen. Eindig met het beslag zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en bak +/- 60 min gaar.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    