KookJij

Hartige super cake

Deze cake kan je warm als koud voorschotelen, zowel als hapje of als voorgerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Nagerechten - Koud
  3. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hartige super cake te bereiden

  1. Eieren loskloppen samen met de kruiden, gesmolten boter de uitgeperste look en  olijfolie. Voeg de gezeefde bloem en bakpoeder toe. Roer alles goed onder elkaar. Sjalotjes fijn snijden, de tomaat halveren en in schijven snijden. Verwijder het vocht van de tonijn indien nodig de rucola iets fijner hakken. Neem een cakevorm smeer in met boter en bebloem deze vorm, vul deze met de helft van het beslag. Vervolgens de tomaat, tonijn, sjalot en rucola erover verdelen. Eindig met het beslag zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en bak +/- 60 min gaar.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst