Recept
« Terug naar recepten
					
						Haricots verts in spek gerold
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Haricots verts in spek gerold
Een heerlijk haricots verts in spek gerold recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tania Heeren
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											48
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Haricots verts in spek gerold te bereiden
 De boven- en onderkantjes van de haricots verts afsnijden. De boontjes gedurende 7 minuten stomen (of enkele minuten koken) en daarna af laten koelen. Een busseltje boontjes bij elkaar nemen en omwikkelen met spek. In een ovenschaaltje gedurende 1 minuut in de magnetron op hoog vermogen opwarmen en daarna in een oven van 75°C bewaren tot de andere gerechten geserveerd kunnen worden. 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Tania zegt:
 
                    





 
					 
									
wim hendriks zegt:
Ga het maken. Bedankt voor het recept. En heel fijne kerstdagen met een goed eigen gemaakt diner, eet smakelijk.