Recept
« Terug naar recepten
					
						Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers
Een heerlijk hapje : carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers te bereiden
Een zeer eenvoudig hapje vlug klaar, dresseer het vlees op lepel druppel er wat olijfolie op en werk af met de kaasschilfers en gemalen peper.
										Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    
Bobby zegt: