KookJij

Gratin met zwaardvis en zalm

Een heerlijk gratin met zwaardvis en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gratin met zwaardvis en zalm te bereiden

De blokjes vis mengen en in ingevette ovenschaal doen. Bestrooien met peper en zout. In een steelpannetje de boter verhitten en vermengen met bloem. De melk toevoegen en opkoken. Van het vuur af de mosterd en de kaas toevoegen en doorroeren totdat de kaas is gesmolten en de massa mooi glad is.
De saus over de vis heen lepelen.
20 minuten in de oven plaatsen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

petra

petra zegt:
Leuk recept en lekker makkelijk, maar hoe heet moet de oven zijn en moet je deze voorverwarmen?