KookJij

Goujonettes’ met avocado-tartaarsaus

Een heerlijk goujonettes’ met avocado-tartaarsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goujonettes’ met avocado-tartaarsaus te bereiden

Pel de avocado en snij hem in stukjes. Pel en snipper de sjalot fijn. Doe de avocado in een mixbeker, voeg het citroensap, peper en zout en de olijfolie toe. Mix alles met behulp van een staafmixer tot een gladde massa.
Meng de kappertjes, sjalot, augurkjes en de peterselie bij de saus.
Pel het hardgekookte ei en hak het grof. Meng het bij de avocadotartaar en kruid bij indien nodig.
Verwarm een friteuse voor op 180°C.
Snij de visfilets in lange repen van ongeveer 10 tot 12 cm lang en 1 tot 1,5 cm dik.
Klop de eieren los met een scheutje Solo Vloeibaar en wat peper en zout. Wentel de visrepen in de losgeklopte eieren en vervolgens in het
broodkruim.
Fruit de visreepjes goudbruin in de friteuse en laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
Serveer meteen met de avocado-tartaarsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst