KookJij

Glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta

Een heerlijk glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Voorgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Boek Vechten met gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta te bereiden

Snij de sneden brood overdwars doormidden en besprenkel ze aan beide kanten met olijfolie.
Bak ze knapperig in een grillpan of onder een hete ovengrill. Snij 3 vijgen doormidden, lepel er het rode vruchtvlees uit en prak dit tot moes. Snij de andere drie in parten. Spreid de vijgenmoes uit over de boterhammen/crostini's. Beleg dit met vijgenpartjes en verbrokkel de feta erover. Garneer de crostini's met blaadjes selderij, bedruppel ze met olijfolie en maal er peper over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst