KookJij

Glühwein

Een heerlijk glühwein recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: duitsland-reisgids.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glühwein te bereiden

Boen de sinaasappelen en de citroen schoon en snijd ze in plakken. Was de appel, verwijder de pitten en snijd hem ook in plakken. Warm de wijn op op een laag vuurtje en voeg de plakken sinaasappel, appel, citroen, kaneel, kruidnagel, steranijs en suiker toe. Zorg ervoor dat de wijn niet gaat koken, dat komt de smaak niet ten goede en dan kan de alcohol vervliegen. Laat het wijnmengseltje nog 30 minuten doorborrelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst