Recept
« Terug naar recepten
					
						Gevulde portobello's met rucolapasta
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gevulde portobello's met rucolapasta
Een heerlijk gevulde portobello's met rucolapasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									nina Bonnet
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											14
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gevulde portobello's met rucolapasta te bereiden
knoflook snipperen, portobello's schoonmaken en de steeltjes fijn snijden. (paddestoel zelf heel laten)
Peterselie mengen met parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Olie verhitten en steeltjes bakken en peterselie mengsel toevoegen. +/- 3 minuten creme fraich toevoegen.
Portobello's vullen en ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180c (gas 3)
Spagetti koken en de rucola fijn gesneden met wat olijfolie en knoflook erbij serveren.
									Peterselie mengen met parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Olie verhitten en steeltjes bakken en peterselie mengsel toevoegen. +/- 3 minuten creme fraich toevoegen.
Portobello's vullen en ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180c (gas 3)
Spagetti koken en de rucola fijn gesneden met wat olijfolie en knoflook erbij serveren.
                    
Anoniempje zegt: