KookJij

Recept voor Gevulde pastaschelpen met gehakt en eigen gemaakte tomatensaus

Weer een receptje wat ik gemaakt heb met wat ik in huis had. Laat het smaken!!!!
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 cº.
Ontvel de tomaten en maak ze klein in de blender.
Olijfolie in de pan verwarmen en fruit hierin de sjalot en knoflook.
De Italiaanse kruiden erbij en meebakken.
De wijn erbij en even doorkoken.
De tomaten uit de blender erbij en even doorkoken.
Tomatenketchup erbij en op smaak brengen met evt. peper en zout uit de molen.
(gebruik je tomatenpuree bak deze dan met de sjalotjes mee)
Laat alles op smaak komen en misschien binden met allesbinder.
De verse worst ontvellen.
Olijfolie in de braadpan verwarmen en de sjalot fruiten.
De verse worst rul bakken, peper en zout naar smaak met paprikapoeder pikant toevoegen,
Laat een beetje afkoelen en vul dan de ONGEKOOKTE pastaschelpen met het gehaktmengsel,
Leg dit in de passende ovenschaal en schenk hier de tomatensaus over.
De geraspte Parmezaanse kaas erover en in de oven zo'n 40 tot 45 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst