KookJij

Gevulde pannekoeken met browniebeslag

Een heerlijk gevulde pannekoeken met browniebeslag recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde pannekoeken met browniebeslag te bereiden

Succestip:
U kunt ze ook laten afkoelen en in plakken snijden en bij de koffie serveren.
Maak het beslag en bak hiervan de pannenkoeken. Leg ze uit op het werkvlak en laat ze afkoelen. Maak het browniesbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noten door het beslag.

Verdeel het browniesbeslag over de helft van iedere pannenkoek en vouw deze dicht tot een 1/2 ronde. Leg ze nu op vetvrij papier op een ovenplateau. Bak ze in een voorverwarmde oven op 190C. in 20 minuten gaar.

Controleer met een houten prikker. Als deze schoon uit het beslag komt dan kunt u de pannenkoeken uit de oven halen. Bestrooien met cacaopoeder en direct serveren

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst