KookJij

Gevulde aardappel

Een heerlijk gevulde aardappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 350 kCal energie
10 Gram eiwit
25 Gram vet
20 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: www.ah.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde aardappel te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Pof de aardappelen in het midden van de oven in 1 1/2 uur gaar. Laat uit de oven iets afkoelen. Snijd doormidden en schep het kruim uit de schil. Houd de schil heel. Laat de oven aan.
Stamp het kruim met de boter, crème fraîche, kaas en bieslook met de pureestamper tot een grove puree. Roer het ei erdoor en schep in de aardappelschillen. Zet in de oven en bak nog 15 min. tot de vulling goudbruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst