Recept
« Terug naar recepten
Gevulde aardappel
PT15M
Gevulde aardappel
Een heerlijk gevulde aardappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
350 kCal energie
10 Gram eiwit
25 Gram vet
20 Gram koolhydraten
10 Gram eiwit
25 Gram vet
20 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.ah.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde aardappel te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Pof de aardappelen in het midden van de oven in 1 1/2 uur gaar. Laat uit de oven iets afkoelen. Snijd doormidden en schep het kruim uit de schil. Houd de schil heel. Laat de oven aan.
Stamp het kruim met de boter, crème fraîche, kaas en bieslook met de pureestamper tot een grove puree. Roer het ei erdoor en schep in de aardappelschillen. Zet in de oven en bak nog 15 min. tot de vulling goudbruin is.
Stamp het kruim met de boter, crème fraîche, kaas en bieslook met de pureestamper tot een grove puree. Roer het ei erdoor en schep in de aardappelschillen. Zet in de oven en bak nog 15 min. tot de vulling goudbruin is.