KookJij

Gestoomde Zalmfilet met Tagliatelli

Een heerlijk gestoomde zalmfilet met tagliatelli recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoomde Zalmfilet met Tagliatelli te bereiden

Kook de tagliatelli beetgaar. Bak de spekjes en verwijder overtollig vet uit de pan. Doe de twee zalmfilets in de overschaal, zorg dat deze in een laag water liggen (tot de helft van de zalm) en doe deze in de magnetron op 700W voor 10 à 12 minuten (in de gaten houden dat ze niet droog stomen!). Kook de broccoli. De saus in steelpannetje verwarmen.
Bereiding op bord:
Maak een mooi nestje van de spek-tagliatelli, leg de broccoli erop, en daarover de kaassaus. Leg de gestoomde zalmfilet erop.
Eet smakelijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Van Hecke Jenny

Van Hecke Jenny zegt:
In plaats van broccoli kan men ook gestoofde bladspinazie nemen.:)
Liske

Liske zegt:
Ik heb jouw recept een 10 gegeven, want dit is een mooi, eenvoudig maar lekker gerecht. Ik zie het zo op mijn bord liggen! Mooie eenvoudige bordopmaak.