KookJij

Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

Een heerlijk geroosterde aardappels met gepofte knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde aardappels met gepofte knoflook te bereiden

· Verwarm de oven voor op 225ºC.
· Boen de aardappels schoon en snijd ze in partjes (schil de aardappels niet).
· Dep de aardappels met keukenpapier goed droog en leg ze in een braadslee, meng de olie er door.
· Leg de knoflooktenen en takjes rozemarijn erbij.
· Rooster de aardappels in 35-45 minuten goudbruin en gaar; schep ze regelmatig om.
· Bestrooi de aardappels met zout en peper.
· Knijp de tenen knoflook over de aardappels uit.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst