Recept
« Terug naar recepten
					
						Gerookte Zalm op Toast (op een iets andere wijze)
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gerookte Zalm op Toast (op een iets andere wijze)
Een heerlijk gerookte zalm op toast (op een iets andere wijze) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
 - > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Jan A.
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gerookte Zalm op Toast (op een iets andere wijze) te bereiden
  1).In een kom bijeenvoegen de fijngemaakte zalm met de peper, ui, knoflook, bieslook, sesamzaadjes en zeste en dat goed door elkaar husselen.
2).Beleg hiermee de toastjes, of vul hiermee de bakjes, enz.
3).Een toefje crême fraiche er op en afgarneren met een plukje cress.
									2).Beleg hiermee de toastjes, of vul hiermee de bakjes, enz.
3).Een toefje crême fraiche er op en afgarneren met een plukje cress.
                    