Recept
« Terug naar recepten
					
						Gehaktbrood met geitenkaas
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gehaktbrood met geitenkaas
Een heerlijk gehaktbrood met geitenkaas recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Griekenland
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gehaktbrood met geitenkaas te bereiden
 -het gehakt goed mengen met de eieren, paneermeel en het zakje gyroskruiden
-10 minuutjes laten rusten
-het blik tomatenstukjes met sap en al erbij doen en het gehakt nogmaals goed doorkneden
-dan voorzichtig de jalapenoringetjes erdoor mengen en het gehakt in 2 gelijke helften verdelen
-1 helft van het gehakt in de cakevorm doen en de geitenkaas erover verdelen (een rand van 1 cm vrijlaten,anders loopt de kaas weg tijdens het bakken)
-de andere helft van het gehakt erover verdelen, beetje aandrukken
-30 minuten in een voorverwarmde oven van 225°C bakken
 
									-10 minuutjes laten rusten
-het blik tomatenstukjes met sap en al erbij doen en het gehakt nogmaals goed doorkneden
-dan voorzichtig de jalapenoringetjes erdoor mengen en het gehakt in 2 gelijke helften verdelen
-1 helft van het gehakt in de cakevorm doen en de geitenkaas erover verdelen (een rand van 1 cm vrijlaten,anders loopt de kaas weg tijdens het bakken)
-de andere helft van het gehakt erover verdelen, beetje aandrukken
-30 minuten in een voorverwarmde oven van 225°C bakken
 
                    



 
					