KookJij

Gehaktbrood met geitenkaas

Een heerlijk gehaktbrood met geitenkaas recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbrood met geitenkaas te bereiden

-het gehakt goed mengen met de eieren, paneermeel en het zakje gyroskruiden
-10 minuutjes laten rusten
-het blik tomatenstukjes met sap en al erbij doen en het gehakt nogmaals goed doorkneden
-dan voorzichtig de jalapenoringetjes erdoor mengen en het gehakt in 2 gelijke helften verdelen
-1 helft van het gehakt in de cakevorm doen en de geitenkaas erover verdelen (een rand van 1 cm vrijlaten,anders loopt de kaas weg tijdens het bakken)
-de andere helft van het gehakt erover verdelen, beetje aandrukken
-30 minuten in een voorverwarmde oven van 225°C bakken

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst