Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes met abrikoos en koriander
PT40M
Gehaktballetjes met abrikoos en koriander
Een heerlijk gehaktballetjes met abrikoos en koriander recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes met abrikoos en koriander te bereiden
Week de gedroogde abrikozen in kleine stukjes in een glas witte wijn.
Snipper de koriander en de knoflook.
Meng het gehakt met de uitgelekte abrikozenstukjes, de koriander en de knoflook. Kruid met zout, peper en een snuifje kaneel.
Maak er balletjes van en bak ze krokant in olijfolie. Leg op een blaadje ijsbergsla wat gekookte rijst en drie gehaktballetjes.
Leg de slakorfjes op een grote schaal en serveer met een beetje opgewarmde abrikozencompote.
Snipper de koriander en de knoflook.
Meng het gehakt met de uitgelekte abrikozenstukjes, de koriander en de knoflook. Kruid met zout, peper en een snuifje kaneel.
Maak er balletjes van en bak ze krokant in olijfolie. Leg op een blaadje ijsbergsla wat gekookte rijst en drie gehaktballetjes.
Leg de slakorfjes op een grote schaal en serveer met een beetje opgewarmde abrikozencompote.
fijnproever zegt: