KookJij

Gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een Thaise rode curry

Een heerlijk gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een thaise rode curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een Thaise rode curry te bereiden


Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Maak een rode curry door de Thaise rode curry-pasta te verhitten in de kokosroom.
Laat de rode curry inkoken tot de helft van het volume, breng op smaak met een eetlepel vissaus en een eetlepel palmsuiker.
Besprenkel de ananas met wat palmsuiker en het limoensap.
Gril de ananas op een hete BBQ of in een hete gril pan totdat je mooie ‘gril strepen’ op de ananas hebt.
Gril de garnalen mooi gaar.
Serveer de garnalen op de gegrilde ananas met een beetje rode curry, garneer met een paar blaadjes Thaise basilicum.
Lekker met gestoomde jasmijnrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst