KookJij

Gefrituurde indische gehaktdriehoekjes

Een heerlijk gefrituurde indische gehaktdriehoekjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gefrituurde indische gehaktdriehoekjes te bereiden

Doe de kokos in een kom en schenk er 1 dl.kokend water op.Pel en snipper de ui.Pel de teentjes knoflook.Pureer in een keukenmachine de ui,knoflook,kemirienoten,laos,ketoembar en de djinten.Doe dit mengsel met het zout,gehakt en het ei bij het geweekte kokos.meng alles goed door elkaar.Vorm er platte repen van en leg ze minstens 30 min.in de koelkast.Snijd de repen in 20 driehoekjes.Bewaar ze voor gebruik afgedekt in de koelkast.Verhit de frituurolie tot 175C.Frituur de gehaktdriehoekjes met 6 tegelijk in 5 min.goudbruin en gaar.Laat ze uitlekken op keukenpapier

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

HENNY

HENNY zegt:
ja lambert jou recept ziet er lekker uit ik heb een probleem ik kan het niet uit printen aan deze kant wel aan de andere kant lambert de bruin wil je jou recept naar mijn mailen.gr.HENNY.