KookJij

Gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal

Een heerlijk gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal te bereiden

Kruiden fijn malen door de vijzel.
Zalm filet droogdeppen kruiden en door de bloem wentelen.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water met een beetje olijfolie.
Ajuin in halve fijne ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid naar smaak.
Zalm gaar aanbakken in boter.
Serveer warm op bord en werk af met de geraspte kaas "parmigiano reggiano", grijs garnalen en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst