KookJij

Gebakken Makreel

Een heerlijk gebakken makreel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Makreel te bereiden

Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
Wrijf de moten vis in met de knoflook en rozemarijn.
Verhit de olie in een pan en bak hier in de vis in 6
a 8 minuten aan bijde kanten mooi bruin en gaar.
Haal ze uit de pan,leg ze op een schaal,bestrooi ze met wat peper en zout en sprenkel er citroensap over.
Lekker met patat en sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop van rij

joop van rij zegt:
Lekker zo gebakken,als je er meerdere gevangen heb zet ze dan ook eens gebakken in de inmaak azijn met wat kruiden