ik hou erg van snelle gerechten, deze combi is OK en kost niet te veel moeite.
Eieren heel rustig 'gaar' laten worden.
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken ei met appel, satesaus en tomaat.
PT20M
Gebakken ei met appel, satesaus en tomaat.
Een heerlijk gebakken ei met appel, satesaus en tomaat. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
hns
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken ei met appel, satesaus en tomaat. te bereiden
Bak de spekjes gedeeltelijk uit (niet tot helemaal droog).
Voeg tomaten toe, bak 10 min. op gemiddeld vuur.
Voeg eieren toe en satésaus.
Roer door elkaar.
Voeg stukjes appel toe en wat zout.
Laat bakken tot de eieren gestold zijn op laag vuur (stand 1).
Dien op.
Voeg tomaten toe, bak 10 min. op gemiddeld vuur.
Voeg eieren toe en satésaus.
Roer door elkaar.
Voeg stukjes appel toe en wat zout.
Laat bakken tot de eieren gestold zijn op laag vuur (stand 1).
Dien op.
hns zegt: