Recept
« Terug naar recepten
					
						Gazpacho
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gazpacho
Een heerlijk gazpacho recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									allrecipes.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gazpacho te bereiden
 Was de tomaten,paprika en komkommer.Schil de ui en maak de knoflook schoon.Snijd alles in grove stukken.Meng de tomatensap met de olie en azijn.Meng alle ingrediënten in een blender.Zeef het geheel en breng op smaak met zout en peper.                                              
									 
                    





 
					