KookJij

Garnaalroomsoep geparfumeerd met jenever

Een heerlijk garnaalroomsoep geparfumeerd met jenever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnaalroomsoep geparfumeerd met jenever te bereiden

Stoof de garnaalkoppen aan in wat olijfolie, voeg er de fijngemixte groentjes bij, de look en de tomatenpuree. Kruid met peper en zout, bevochtig met de kippenbouillon en laat even opkoken. Zet van het vuur en laat ongeveer 20 minuten trekken.
Zeef de soep door een fijne zeef en laat dit nu even inkoken om de smaak nog te verhogen.
Verdeel de soep over warme borden, lepel er een bolletje opgeklopte room in en parfumeer met een glaasje graanjenever. Garneer met enkele garnaaltjes en een kervelblaadje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst