KookJij

Gamba in een luchtig jasje

Een heerlijk gamba in een luchtig jasje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gamba in een luchtig jasje te bereiden

Maak een soort pesto van olijfolie, limoensap, dragon, knoflook en zout en peper. Marineer hier de gamba's in voor een uur. Maak de olie heet. Steek de gamba`s aan de satestokjes en wikkel ze daarna in een stukje kataifideeg. Nu meteen kort frituren in olie van 150 graden C, laten uitlekken op keukenpapier en meteen presenteren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst