Klik op foto om te vergroten.
Marineer tijd niet meegerekend +/- 12 uur.
Recept
« Terug naar recepten
Forel gemarineerd
PT40M
Forel gemarineerd
Een heerlijk forel gemarineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel gemarineerd te bereiden
Was de forellen en dep goed droog.
Laat een nachtje marineren in de hierboven vernoemde ingredienten.
Bak de vis gaar en krokant aan in olijfolie.
Deze vissen werden geserveerd met frietjes van zoete aardappel en zeekraal, deze te vinden op mijn recepten pagina.
Laat een nachtje marineren in de hierboven vernoemde ingredienten.
Bak de vis gaar en krokant aan in olijfolie.
Deze vissen werden geserveerd met frietjes van zoete aardappel en zeekraal, deze te vinden op mijn recepten pagina.