KookJij

Forel gemarineerd

Een heerlijk forel gemarineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Forel gemarineerd te bereiden

Was de forellen en dep goed droog.
Laat een nachtje marineren in de hierboven vernoemde ingredienten.
Bak de vis gaar en krokant aan in olijfolie.
Deze vissen werden geserveerd met frietjes van zoete aardappel en zeekraal, deze te vinden op mijn recepten pagina.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Marineer tijd niet meegerekend +/- 12 uur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst