KookJij

Filetto di salmone al forno

Een heerlijk filetto di salmone al forno recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Filetto di salmone al forno te bereiden

Scheur twee stukken aluminiumfolie af ruim voor de filets. Leg In het midden iets olijfolie, leg in op elke stuk folie een filet.

Bestrooi de beide filets met peper en zout en de overige olijfolie en de citroen. Leg de verse kruiden erop. Vouw nu het aluminiumfolie dicht. Oven op 200°C voorverwarmen. Met 15 minuten zijn ze gaar (op een laag rek in de oven).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Zo eten wij hier vaak de vis, die we vangen in een van de vele meren, waar Canada rijk aan is. We graven dan een klein gat in het zand van het strand en maken daar een vuurtje in van sprokkelhout, waarop we dan de vis leggen. Wij doen er dan ook wat uiringen op en als de vis gaar is, wat cirtroensap erover. Dan voel je dat geweldige natuurlijke leven aan, dat de Indianen vroeger hadden.
Joyce

Joyce zegt:
Lekker, lekker, lekker!:p