KookJij

Filet en Pitasalade

Een heerlijk filet en pitasalade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 353 kCal energie
32 Gram eiwit
14 Gram vet
27 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: canadese magazine
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Filet en Pitasalade te bereiden

Snij de varkenshaasjes over de lengte open niet helemaal zodatje ze open kan slaan als een boek doe de hoisinsaus zout en peper in een schaal meng het en doe het vlees er bij enlaat het even intrekken gril of rooster het ongeveer 10 minuten pak het in folie en laat het 5 min. rusten voor je het in reepjes snijd
ondertussen gril je de broodjes lichtbruinensnij ze in 2cm.brede lange driehoekjes rasp de sinaasappelschil en snij de sinaasappel in kleine stukjes, doe de gewassen en fijngesneden sla , de broodjes de kleingesneden tomaat en de peterselie met de in ringen gesneden lente uitjes bij elkaar in een grote schaal meng alles luchtig door elkaar en leg het vlees erover maak de dressing en giet die over de salade heerlijk op een warme zomeravond of als lunch natuurlijk ook te eten.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit recept is fijn omdat je geen hete pannen in de keuken hebt en het vlees kun je buiten klaarmaken
dus geschikt voor warme dagen en verfrissend door de sinaasappel die de salade een lichtzoete smaak geeft Dit recept heb ik uit een canadese magazine gehaald.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Doriet Janssen

Doriet Janssen zegt:
reactie op de vraag van annaguz: ik denk dat het ook lekker zal zijn met biefstuk of kipfilet als het maar zacht en mager vlees is
annaguz

annaguz zegt:
:):)mag het ook biefstuk zijn ,lijkt mij ook lekker