KookJij

Erwtenpuree met gegrilde jacobsschelpen en spinazi

Een heerlijk erwtenpuree met gegrilde jacobsschelpen en spinazi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Erwtenpuree met gegrilde jacobsschelpen en spinazi te bereiden

Kook de erwten gaar en maak er met de staafmixer een puree van.Breng op smaak met zout en peper.Breng de fond samen met de room aan de kook.Laat tot de helft inkoken.Laat de spinazie in de fond slinken en maak met de staafmixer fijn.Proef of er zout en peper bij moet.Verwarm de olie in een pan en bak de jacobsschelpen aan beide kanten snel bruin.Bestrooi ze met zeezout.Schep twee rondjes puree op de borden,daarop de schelpdieren en daaromheen de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst