Recept
« Terug naar recepten
Eendeborst filet gemarineerd in rode wijn en...
PT10M
Eendeborst filet gemarineerd in rode wijn en...
Een heerlijk eendeborst filet gemarineerd in rode wijn en... recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eendeborst filet gemarineerd in rode wijn en... te bereiden
Het vlees de dag ervoor marineren en in koelkast zetten.Niet vergeten insnijdingen te maken in de vetlaag.Warm groenten en gratin op terwijl het vlees kort en bondig gebakken wordt.Serveer op bord en garneer af met oregano.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Dit was onze nieuwjaars hoofdschotel.Zoals je ziet en leest met de middelen die we hadden... toch een sfeervol bord .