Recept
« Terug naar recepten
					
						Een stoofschotel van groene groenten met Schotse, 
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Een stoofschotel van groene groenten met Schotse,
Een heerlijk een stoofschotel van groene groenten met schotse,  recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Schotland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									spar
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Een stoofschotel van groene groenten met Schotse, te bereiden
Meng vlak voor het serveren wat rauwe ruccola sla door de puree.
Maak de groenten schoon, laat de boter smelten in een pan en bak hierin de sjalotjes even aan. Voeg de groenten en de groentebouillon toe en laat het even stoven.
Kruid het met peper en zout en voeg bonenkruid (indien verkrijgbaar) of dragon toe. Kruid in de tussentijd de zalm met peper en zout, bestrijk het met olijfolie en laat dit even intrekken.
Verhit in de tussentijd een grillpan en bak hierin met boter de zalm krokant aan beide zijden. Bak de zalm niet gaar
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de aardappelpuree op voorverwarmde borden, verdeel de groenten rondom en plaats de zalmfilets bovenop.
									Maak de groenten schoon, laat de boter smelten in een pan en bak hierin de sjalotjes even aan. Voeg de groenten en de groentebouillon toe en laat het even stoven.
Kruid het met peper en zout en voeg bonenkruid (indien verkrijgbaar) of dragon toe. Kruid in de tussentijd de zalm met peper en zout, bestrijk het met olijfolie en laat dit even intrekken.
Verhit in de tussentijd een grillpan en bak hierin met boter de zalm krokant aan beide zijden. Bak de zalm niet gaar
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de aardappelpuree op voorverwarmde borden, verdeel de groenten rondom en plaats de zalmfilets bovenop.
                    