Recept
« Terug naar recepten
					
						Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Lidl
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas te bereiden
- Kook de eiernoedels volgens de verpakking en giet ze af.
- Spoel af met koud water om het garen te stoppen en laat de noedels uitlekken in een zeef.
- Verhit intussen een klein beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekjes, uien en de knoflook op middelhoog vuur, totdat de uien zacht zijn en licht beginnen te kleuren (eventueel kunnen de gesneden champignons hieraan worden toegevoegd).
- Voeg de noedels toe aan het mengsel en hussel het voorzichtig door elkaar.
- Bestrooi het geheel met de geraspte Emmentaler en de peterselie.
- Breng op smaak met zout en peper.
 
                    




 
					