KookJij

Dessertje apart zowel koud als warm

Een heerlijk dessertje apart zowel koud als warm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessertje apart zowel koud als warm te bereiden

Kook de pudding zoals op verpakking staat vermeld.Vul vormpjes naar eigen keuze en laat afkoelen . Warm de kersensiroop op , houd een beetje siroop aan de kant in een kommetje voor de puddingpoeder op te lossen .en voeg de rozijnen , vanillesuiker en rum toe ,laat dit even goed opkoken en voeg de opgeloste pudding toe tot de siroop een beetje is ingedikt .
Stort de vorm met pudding op een bordje de warme kersen en rozijnen met saus er over en garneer af met het wafelstokje , advokaat en cacaopoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst