Recept
« Terug naar recepten
					
						Dessert: pannenkoeken met banaan
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dessert: pannenkoeken met banaan
Bananen die al een beetje bruin worden aan de schil, even opbakken in schijfjes en pannenkoekendeeg erover.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Makkelijk & snel - Warm
- > Nagerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dessert: pannenkoeken met banaan te bereiden
- Eieren goed loskloppen met de suiker, honing, olie, zout en melk voeg de gezeefde bloem toe en roer tot een homogene massa. Zet even in koelkast, bananen in schijven snijden. Laat een beetje olie opwarmen in een pannenkoekenpan beleg deze met een deel van de bananen vervolgens een beetje pannenkoeken deeg erover. Draai de pannenkoek om serveer met suiker, confituur of bloemsuiker.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
 
									 
									
Hilde Dumont zegt: