Klik op foto om te vergroten.
De tajinekruiden zijn Ras el Hanout, een mengsel van ongeveer 25 kruiden deze komen  vanuit Curaçao, dank zij Flavia.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Croque kabeljauw - tomaat
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Croque kabeljauw - tomaat
Een heerlijke combinatie en ook nog eens heel gezond. 
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Croque kabeljauw - tomaat te bereiden
Kabeljauwfilets droogdeppen en kruiden met de tajinekruiden voor vis.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaten in schijven snijden.
Steam de gekruide vis gaar.
Tomaten op bakpapier leggen kruiden met peper en zout en onder de grill opwarmen.
Ajuin aanstoven in appelazijn en een beetje olijfolie.
Neem de borden, verdeel een deel tomatenschijven op het bord vervolgens de vis erover verdelen. Rucola over de vis en dan de kaas erover, eindig met de tomaten en de opgebakken ajuin. Zet terug onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Werk af met bladpeterselie.
										Ajuin in ringen snijden.
Tomaten in schijven snijden.
Steam de gekruide vis gaar.
Tomaten op bakpapier leggen kruiden met peper en zout en onder de grill opwarmen.
Ajuin aanstoven in appelazijn en een beetje olijfolie.
Neem de borden, verdeel een deel tomatenschijven op het bord vervolgens de vis erover verdelen. Rucola over de vis en dan de kaas erover, eindig met de tomaten en de opgebakken ajuin. Zet terug onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Werk af met bladpeterselie.
 
                    





 
					
 
									
derbyke zegt: