KookJij

Courgetteroomsaus

Een heerlijk courgetteroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Vergeten Groenten - Courgettes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Courgetteroomsaus te bereiden

Sjalotje snipperen, champignons in plakjes snijden en courgette in blokjes snijden.
Olie verhitten.
Spekblokjes 5 minuten zachtjes bakken.
Het sjalotje toevoegen, even mee laten bakken.
Voeg dan de champignons, courgette en Italiaanse kruiden toe.
Met deksel op de pan ± 10 minuten op zacht vuur laten stoven.
Als laatste de gorgonzola, crème fraîche en bouillonpoeder toevoegen en nog 1 minuut mee warmen.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop van rij

joop van rij zegt:
Lekker recept bedankt. Vraagje ? Weet u de verhouding van zelf te maken Italiaanse kruiden