Recept
« Terug naar recepten
					
						Chorizo in rode wijn
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Chorizo in rode wijn
Een heerlijk chorizo in rode wijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ron Docter
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Tapas
 - > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen creatie en gegeten in Spanje
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Chorizo in rode wijn te bereiden
  Neem de chorizo worst en prik deze met een vork in op verschillende plaatsen en overgiet deze met de rode wijn.
Doe de worst met de wijn in een kookpan en laat dit ongeveer 15 minuten sudderen.
Doe hierna de worst met de wijn in een grote schaal en laat dit ongeveer 8 uur marineren.
Haal het vel van de chorizo en snijdt de worst in plakjes van ongeveer 1/2 cm.
De worst met de wijn in de overschaal doen en in de voorwerwarmde oven plaatsen (220 graden)
Serveer de worst met de wijn gloeiendheet !
Strooi er wat verse peterselie overheen en doe er grof gesneden stokbrood bij.
  
									Doe de worst met de wijn in een kookpan en laat dit ongeveer 15 minuten sudderen.
Doe hierna de worst met de wijn in een grote schaal en laat dit ongeveer 8 uur marineren.
Haal het vel van de chorizo en snijdt de worst in plakjes van ongeveer 1/2 cm.
De worst met de wijn in de overschaal doen en in de voorwerwarmde oven plaatsen (220 graden)
Serveer de worst met de wijn gloeiendheet !
Strooi er wat verse peterselie overheen en doe er grof gesneden stokbrood bij.
                    