KookJij

Chocoladehart

Een heerlijk chocoladehart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladehart te bereiden

Knip een hart van papier.Smelt de reep au bain marie.Haal het pannetje van het vuur en roer het een beetje koud.Breek de cornflakes klein en meng het door de chocolade.Voeg zoveel toe dat de chocolade uiteindelijk de cornflakes bij elkaar houdt.Roer goed door tot het een plakkerig geheel wordt.Schep de pasta op de hart vorm en verdeel gelijkmatig.Plaats de bonbons er netjes op en zet ze eventueel vast met een beetje warme chocolade.Maak je creatie af met een mooie bloem van marsepein.Laat je eigen fantasie de vrije loop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Melany

Melany zegt:
Wauw, vreselijk lekker. Ik vind melkchocolade lekkerder, dus ik doe het met melkchocola. Mijn zusje doet het met pure en mijn vriendin misschien wel met witte choco! MMMMMMM:p:p:p
mandy

mandy zegt:
Jooh om uit proberen. Weet je hoe lekker, vooral die bonbons.
mandy

mandy zegt:
Lekker, man.
carmen

carmen zegt:
Word dit hard?
ikke

ikke zegt:
ik ga hem dadelijk maken voor de hele klas is wel moeilijk hoor ben pas 10:)
Marge

Marge zegt:
Wat moet je doen nadat je dit alles gedaan hebt? Gewoon in de frigo?
mariam

mariam zegt:
ik ga het makken het ljikt me supper lekkerrrrr:p:p:p
ella & jamie

ella & jamie zegt:
wij gaan m gebruike bij ons spreekbeurt!:D
ratjetoe27

ratjetoe27 zegt:
geinig hoor! Kheb hem gekregen van mijn geliefde. lekker man!!!:D:p:D;):):D:p