KookJij

Recept voor Chocolade melk en noedelsoep

Een heerlijk chocolade melk en noedelsoep recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: http//www.kookjij.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

laat je kokend water koken en breng je noedels in een kom en voeg je hete water erbij en zo een olie en chillie om het pittig te maken en je noedelsoep is klaar nu gaan we naar de chocolade melk nou zet je melk in een pan koken op het fornuis ongeveer een minuut of twee.voeg je chocolade poeder erbij en al je suiker die je op het ingredienten ziet erbij doen en dan roeren en klaar is kees veel plezier en eet smakelijk ok doei tot de volgende recept doei.....

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jasmijn

Jasmijn zegt:
chocolade melk en noodles, whauw, dat hoort goed bij elkaar :?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo allemaal,toch zes maal gewaardeerd,moet dan toch de moeite zijn.Wie het nie probeert weet het ook nie laat me zeggen"smakkelijk"Groetjes Derbyke & Hilde;)
ikke

ikke zegt:
Hahahaha, ik kan wel zien dat er nog nooit iemand in een Oosterse toko geweest is en de pakjes noodlesoep niet kennen. 3x per week als ontbijt, even breken in een schaaltje, kruidenzakjes erbij en om het lekkerder te maken helemaal naar je eigen smaak: wat ketjap, gedroogde tuinkruiden en een zakje cup-a-soep(kip). De pakjes noodles op zich zijn zelfs perfect om door de kippesoep als maaltijd te doen.:)
Joy

Joy zegt:
wie the hel eet er nou noedelsoep met chocolade melk en zo te zien heeft die soep egt geen smaak:??
ikke

ikke zegt:
Ach, ik eet 2 keer per week als ontbijt noodlesoep, te koop in diverse smaken bij de goede Oosterse Toko's, en drink daarbij inderdaad chocolademelk, maar dan wel koud. Prima ontbijtje hoor, ook als hoofdmaaltijd is zo'n pakje noodlesoep zeer voedend. Je kan er, zoals ik ook doe, een zakje cup-a-soep erdoor doen en als je het in huis hebt ketjap, sambal, gedroogde tuindkruiden en gedroogde soepgroenten. In vietnam bijv eten ze hele vaak noodlesoep als ontbijt of middagmaal, ook in thailand, daar kan je het bijv bij kraampjes langs de weg kopen, niks vreemds aan, allen of ze daar ook chocolademelk erbij doen?????????
pietje

pietje zegt:
wat een vreselijk gerecht!
bobby

bobby zegt:
Ik moet zeggen dat het me het ook een erg bijzondere combinatie vind, ik zou dit zelf niet zo snel klaar maken.
fleur

fleur zegt:
lijkt me ook niet echt een lekkere combi
Lambert

Lambert zegt:
Hoe kom je op dit recept, lijkt mij verschrikkelijk.