Recept
« Terug naar recepten
					
						Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
Chipolata anders geserveerd!!!!
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									delhaize
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s te bereiden
- Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
- Maak de paprika’s schoon en snij ze dan in repen. Snij de ui vertikaal doormidden en vervolgens in halve ringen. Doe alles in een grote ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed. Verdeel gelijkmatig over de schotel.
- Prik met een vork enkele gaatjes in de chipolata’s, leg ze op de groenten en bestrooi met de in stukjes gehakte rozemarijntakjes. Zet 30 min. in de oven, draai de worsten halverwege de baktijd om.
- Serveer warm met een aardappelsalade met vinaigrette of simpelweg met knapperig brood.
 
                    





 
					