Recept
« Terug naar recepten
					
						Chili con carne
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Chili con carne
Een heerlijk chili con carne recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jake Vos
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2-4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Chili
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Oud-collega Ton uit Zwijndrecht (NL)
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Chili con carne te bereiden
  Eerst het gehakt verkruimelen met een vork en bruin laten worden in een weinig olijfolie. Vervolgens de champignons en de in blokjes gesneden paprika en ui toevoegen. Daarna ongeveer 10 minuten laten sudderen/indampen. Vervolgens de knoflook, tomaat, macédoine de légumes, chili en paprikapoeder toevoegen. Zorg wel dat het niet al te spicy wordt. Op het laatst de bonen, tomatenpuree  en de mais er door heen mengen en opwarmen. Naar smaak zout toevoegen en naar behoefte de pepers erbij. Serveer hierbij een frisse salade. Eet smakelijk !    
									 
                    





 
					