Recept
« Terug naar recepten
					
						Champagnemousse
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Champagnemousse
Een heerlijk champagnemousse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Katrien Permentier
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Champagnemousse te bereiden
  Klop de slagroom tot de helft op.
Klop de eiwitten stijf, samen met de suiker, en roer ze dan voorzichtig door de slagroom.
Verwarm de champagne en los de gelatineblaadjes erin op.
Roer het dan ook onder het mengsel. Verdeel in glazen en laat het afkoelen in de koelkast.
Serveer met verse bosbessen.
									Klop de eiwitten stijf, samen met de suiker, en roer ze dan voorzichtig door de slagroom.
Verwarm de champagne en los de gelatineblaadjes erin op.
Roer het dan ook onder het mengsel. Verdeel in glazen en laat het afkoelen in de koelkast.
Serveer met verse bosbessen.
 
                    


 
					