Recept
« Terug naar recepten
Browniesterren
PT35M
Browniesterren
Een heerlijk browniesterren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
26
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
maison culinaire
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Browniesterren te bereiden
Chocolade fijn hakken en met de boter in een pannetje bij matige hitte laten
smelten. Eieren, 250 g suiker, vanille aroma en een snufje zout met de mixer
in 8 tot 10 minuten tot een dikke crème kloppen. Eerst de chocolade en dan
de bloem en de hazelnoten met de crème vermengen. Bakplaat (32 x 39)
met bakpapier bekleden. Het deeg op de bakplaat scheppen en gelijkmatig
verdelen. In de voorverwarmde oven bij 190 graden 15 tot 18 minuten bakken. Browniedeeg op de bakplaat lauwwarm laten afkoelen en dan keren op een nieuw
vel bakpapier. Sterren in verschillende maten uit de nog warme deeg steken en
met poedersuiker bestuiven.
smelten. Eieren, 250 g suiker, vanille aroma en een snufje zout met de mixer
in 8 tot 10 minuten tot een dikke crème kloppen. Eerst de chocolade en dan
de bloem en de hazelnoten met de crème vermengen. Bakplaat (32 x 39)
met bakpapier bekleden. Het deeg op de bakplaat scheppen en gelijkmatig
verdelen. In de voorverwarmde oven bij 190 graden 15 tot 18 minuten bakken. Browniedeeg op de bakplaat lauwwarm laten afkoelen en dan keren op een nieuw
vel bakpapier. Sterren in verschillende maten uit de nog warme deeg steken en
met poedersuiker bestuiven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ellen Wolters zegt:
Ellen zegt:
emma zegt:
Ellen Wolters zegt: