KookJij

Broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat

Een heerlijk broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: vriendin.nl - F. de Winter - L. Lekker
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodspiraaltjes met roomkaas en gedroogde tomaat te bereiden

Snijd de tomaatjes, olijven en basilicum fijn en meng ze in een kommetje door de roomkaas.
Voeg peper naar smaak toe.
Leg twee sneetjes brood naast elkaar en laat ze een klein stukje overlappen.
Rol met een deegroller over de sneetjes brood zodat ze plat worden en aan elkaar blijven plakken.
Besmeer het brood met het kaasmengsel, leg er een paar blaadjes rucola op en rol de broodplak op als een pannenkoek.
Rol het rolletje strak op in plasticfolie.
Herhaal dit met de rest van het brood en kaasmengsel.
Laat de rolletjes minimaal 30 mintuen in de koelkast opstijven.
Neem de rolletjes uit het plasticfolie en snijd ze in dunne plakjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Dit ga ik eens proberen op de volgende kaartavond! Lijkt me lekker;):p