KookJij

Recept voor boursin hapje

Een heerlijk boursin hapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Beleg de plakjes zalm heel dik met boursin. Rol ze op en doe ze in aluminiumfolie. Laat een uur in de koelkast stevig worden en snijd ze in plakken 5 stuks per rolletje. Leg op een schaaltje en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

boursin

boursin zegt:
Ha Marijke, nog meer lekkere hapjes met Boursin? Kijk eens op www.boursin.nl ;)
liske

liske zegt:
Dit hapje is al lekker als zalm met boursin! Daar hoeft geen casinobrood-of wat dan ook-bij! Want dan wordt het gewoon een ander recept.
cisca

cisca zegt:
Ook erg lekker op Turks brood en daar mooie kleine puntjes van snijden. Slanke versie met philadelphia kruiden light, rucola en de zalm.
Lize Lorent

Lize Lorent zegt:
Die hapjes ga ik zaterdag eens uitproberen!
Miguel

Miguel zegt:
best wel lekker

toedels Miguel:?
Manna Rijnders

Manna Rijnders zegt:
smaakte erg goed!
GenietenVanVers

GenietenVanVers zegt:
Misschien presenteren mini sandwiches wel net zo leuk. Je hoeft dan niet te rollen. Satéprikker er in en een garnering er op. Leuk, origineel en de smaak blijft gelijk.
evelien

evelien zegt:
Erg lekker met die zalm.
Wat erg handig is ,als je iets met opgerold casinobrood wil maken.Vraag gewoon aan je bakker ,of hij het casinobrood in de LENGTE wil snijden . Dan heb je hele lange plakken. Alleen de korst eraf snijden en eventueel uitrollen met een deegroller , besmeren en oprollen !Eet smakelijk.
tonneke

tonneke zegt:
Alles is lekker maar wat je ook kan doen is een wrap besmeren met boursin, hierop plakken zalm leggen en oprollen. In plastic folie in de koelkast laten opstijven daarna in plakjes snijden
Evelien

Evelien zegt:
Ik maak deze ook wel eens met ommelette. Deze maak je en laat je afkoelen je besmeert het met de boursine en belegt het met de zalmsnippers. Het geheel oprollen in aluminiumfolie en even in de koelkast leggen.
Als alles afgekoeld is dan in plakjes snijden.:p
Nicole

Nicole zegt:
Ik sluit me aan bij wat Dian schrijft. Ik doe het meestal als volgt.
Casino witbroos besmeren met boursin, daarop wat blaadjes rucola sla en daarop de zal. Dan oprollen in plasticfoli. Dit ongeveer een uur in de koeling en dan mooie plakjes ervan snijden. Meestal een geslaagde hap voor bij de borrel. Succes ermee :p
dian

dian zegt:
Fijn recept, al dikwijls gemaakt! Tip als je vers wit brood dik besmeerd met boursin en daarop de gerookte zalm legt, is de smaak erg goed, rolt heel gemakkelijk op en geeft een mooie kleurcombinatie. Smakelijk!