Recept
« Terug naar recepten
					
						Borrelhapje
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Borrelhapje
Een heerlijk borrelhapje recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Turkije
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									zelf bedacht
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Borrelhapje te bereiden
  -De plakjes sucuk naast elkaar op een bord leggen en 2 minuutjes in de magnetron zetten totdat er "kuipjes "ontstaan.
-Dit met alle plakjes worst doen.
-De fetakaas verkruimelen en mengen met de lente-ui en tomaat.
-Op ieder "kuipje" sucuk een lepel van dit mengsel leggen en garneren met de bieslook
Lekker bij de borrel!
  
									-Dit met alle plakjes worst doen.
-De fetakaas verkruimelen en mengen met de lente-ui en tomaat.
-Op ieder "kuipje" sucuk een lepel van dit mengsel leggen en garneren met de bieslook
Lekker bij de borrel!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									apu zegt:
 
                    

 
					
limelein zegt: