KookJij

Aubergines uit Marseille

Een heerlijk aubergines uit marseille recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aubergines uit Marseille te bereiden

Was de aubergine en dep ze droog.Snijd de stengel weg en kook de aubergine 15 min.in ruim water met zout.Snijd de aubergine in dikke plakken.Bestrooi deze met zout en besprenkel ze met citreonsap.Meng peper,paprikapoeder,uitgeknepen knoflook,peterselie,tijm,rozemarijn en paneermeel door elkaar.Paneer de plakken aubergine aan beide kanten met dit mengsel.Leg de plakken op het grillrooster en besprenkel ze met olijfolie.Grilleer ze onder een voorverwarmde grill 5 min.Was de tomaten en snijd ze in dunne plakjes en verdeel ze over de plakken aubergine.Bestrooi ze met wat zout en laat ze nog eens 5 min grilleren.Je kunt ze ook grilleren op de bbq.
Lekker met rijst,pasta en een komkommer-tomatensalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst