Recept
« Terug naar recepten
					
						Asperges en Pancetta met Vinaigrette op Brioches
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Asperges en Pancetta met Vinaigrette op Brioches
Een heerlijk asperges en pancetta met vinaigrette op brioches recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Italiaanse kennissen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Asperges en Pancetta met Vinaigrette op Brioches te bereiden
 1).Voor de vinaigrette mengen we eerst de mosterd in de azijn en daarna kloppen we de olie er door, gevolgd door de gesmolten roomboter.
2).De pancetta gaat op een bakblik gedurende 5 à 6 minuten in de oven.
3).De broodjes worden licht geroosterd (getoast).
4).De asperges gaan in een pan met gezouten kokend water gedurende 6 minuten en worden dan afgegoten en gedroogd.
5).Leg op de bordjes voor elk : 2 helften van een getoast broodje; besmeer die met de 2 eetlepels zachte roomboter.
Leg hierop de plakjes gegrilde pancetta en daarop de asperges. Lepel hierover de vinaigrette.
									2).De pancetta gaat op een bakblik gedurende 5 à 6 minuten in de oven.
3).De broodjes worden licht geroosterd (getoast).
4).De asperges gaan in een pan met gezouten kokend water gedurende 6 minuten en worden dan afgegoten en gedroogd.
5).Leg op de bordjes voor elk : 2 helften van een getoast broodje; besmeer die met de 2 eetlepels zachte roomboter.
Leg hierop de plakjes gegrilde pancetta en daarop de asperges. Lepel hierover de vinaigrette.
 
                    





 
					