KookJij

Artisjokkenfrittata

Een heerlijk artisjokkenfrittata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Artisjokkenfrittata te bereiden

Snij de artisjokken in stukken en bak ze in wat olijfolie in een koekenpan op laag vuur ca 20 min, tot ze zacht zijn.
Klop in een kom de eieren los met een mespunt zout en wat chilivlokken. Schep de artisjokken door het ei – voorzichtig, het eimengsel moet luchtig blijven. Schenk het eimengsel in een ovenbestendige koekenpan en bak 5-7 min op laag vuur tot de rand goudbruin kleurt. Zet de pan nog ca 5 min onder de ovengrill, tot ook de bovenkant van het ei gestold is en lichtbruin gekleurd. Serveer warm, met brood en een (kruiden)salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst